Stoel

 

 

Verkoop quote

Verkoop styling

Wat is Verkoopstyling

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogst mogelijke prijs. Dit laatste is een streven van zowel de makelaar als de particuliere verkoper. De stylist richt zich voor de restyling op de groep potentiele kopers. Zij zorgt ook voor een aantrekkelijke fotopresentatie.

Werkwijze

Het startpunt is altijd de intake bij u, de verkoper, dit gesprek is gratis en vrijblijvend. De stylist zal de woning doornemen en ziet al snel de pluspunten maar ook de knelpunten. Zij zal de mogelijkheden en de werkwijze bespreken. Als er een keuze is gemaakt, kan de stylist aan de slag.

Er worden eerst foto's gemaakt, voor de restyling plaats gaat vinden. Vervolgens wordt de woning gerestyled volgens de offerte. Als alles afgerond is, worden er opnieuw foto's gemaakt. U krijgt de foto's, hierna kunt u of uw makelaar de nieuwe foto's op de verkoopsite zetten.

Het fotograferen wordt altijd overdag gedaan bij voldoende verlichting (natuurlijke bron of kunstlicht) in de woning. Zijn de omstandigheden zodanig dat het op een bepaalde dag of dagdeel niet mogelijk is, dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Indien u helemaal geen tijd heeft, maar u toch graag advies wilt hebben over uw interieur, dan kunt u ook online advies vragen. Hierbij levert u zelf uw interieurfoto's aan en stelt u uw vraag of omschrijft u kort uw wens. De styliste zal u dan schriftelijk advies geven.

Woningen zonder meubels zijn vaak erg onaantrekkelijk voor potentiele kopers en zullen niet snel verkocht worden. InterCambia kan woningen meubileren, zodat uw lege woning geheel wordt voorzien van gehuurde meubelen, gedurende de periode dat uw woning in de verkoop staat. De mogelijkheden hiervoor kunt u met de styliste bespreken.

 

 

InterCambia |Utrecht | This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it | T 06- 53590030

Rabobank 1275.16.875 | BTW NL 172312632B01 | KvK 30287713  | www.intercambia

 
Guido de Gooijer
men world-wide are afflicted by some kind of erectile Tadalafil Tadalafil price